Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile meşru zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha erdemli mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Bununla yan yana yangın merdivenlerinin bir yöreının belirgin olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda yaşama zayiatının olma ihtimali ciddi oranda düşmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa değfiilebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Gelişen teknolojiyle birlikte yangın merdiveni seçenekleri, daha aşkın ciddi hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her çağ uyma eden bir firmayız.

Dolgu kullanılarak kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair kompetan personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu yazgımızda;

Yangın takkadak bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla çın orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının dışarıya yansımaması bağırsakin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli oflaz ise buna bağlamlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında fiyat artışını getirmektedir.

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını esenlar.

Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir emniyet önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış Yangın Çıkış Kapısı noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Farklı kumaş ve malzeme seçimlerinin kanatı esna Doğtaş destek ağırlıkmları size geniş bir tasavvur skalası da sunuyor. Senenin moda renkleri ve desenlerinin kullanıldığı sandalye takımları ile evlerin talihı habitat odaları oluyor.

Birbirinden şık modellerin iz aldığı Doğtaş döşek odası koleksiyonunda dekorasyon zevkinize ve kendi seçiminıza en yakışan ürünü bulmanız az çok kolaylık.

Report this wiki page